Η Νάουσα στο διαδίκτυο!

Διαμονή στη Νάουσα και διαθέσιμα καταλύματα

Εάν βρίσκεστε σε κάποιον γειτονικό νομό, η Νάουσα προσφέρεται για μια ημερήσια εκδρομή. Αν έρχεστε από πιο μακρυά, ή ούτως η άλλως θέλετε να μείνετε μέρες, τότε υπάρχουν αρκετά καταλύματα (ξενώνες, ξενοδοχεία) για την διαμονή σας είτε μέσα στην πόλη, είτε στην γύρω περιοχή.

Οι ξενώνες/ξενοδοχεία που βρίσκονται μέσα στην πόλη, είναι σε μικρή απόσταση από το κέντρο της Νάουσας και έτσι βρίσκεστε κοντά στα εμπορικά καταστήματα, τα σημεία διασκέδασης (καφετέριες, ταβέρνες κλπ) και τα μέσα μεταφοράς (χρήσιμο αν δεν έχετε μαζί σας Ι.Χ. αυτοκίνητο).

Εκτός των καταλυμάτων μέσα στη Νάουσα, μπορείτε να βρείτε δωμάτια και σε διάφορα άλλα σημεία, όπως στον Άγιο Νικόλαο (ή σε μικρή απόσταση από αυτόν), στην διαδρομή μεταξύ Νάουσας και σιδηροδρομικού σταθμού Νάουσας, στα 3-5 Πηγάδια (και σε κοντινές περιοχές: Μεταμόρφωση ή Ντραζίλοβο, Άγιος Παύλος ή Κουτσούφλιανη), στο χωριό Αρκοχώρι και ίσως και σε άλλα σημεία τα οποία τώρα δεν μπορώ να θυμηθώ.

Άγιος Νικόλαος Σπηλιά στη σχολή του Αριστοτέλη πίστες στα 3-5 Πηγάδια

Mπορείτε να δείτε αναλυτικά τα καταλύματα που βρίσκονται καταχωρημένα στον οδηγό επιχειρήσεων της ιστοσελίδας ξενοδοχεία και ξενώνες της Νάουσας.

Η δωρεάν εφαρμογή του e-naousa.gr :-)

Ο τουριστικός οδηγός καθώς και άλλες χρήσιμες πληροφορίες, διαθέσιμα στο κινητό σας...

Get it on Google Play
Ταβέρνα «Παραδοσιακό»
Μεταλλοπλαστική
Αργατία
Γιούρος
Γεράνια