Διαμονή στη Νάουσα και διαθέσιμα καταλύματα


Εάν βρίσκεστε σε κάποιον γειτονικό νομό, η Νάουσα προσφέρεται για μια ημερήσια εκδρομή. Αν έρχεστε από πιο μακρυά, ή ούτως η άλλως θέλετε να μείνετε μέρες, τότε υπάρχουν αρκετά καταλύματα (ξενώνες, ξενοδοχεία) για την διαμονή σας είτε μέσα στην πόλη, είτε στην γύρω περιοχή.

Νάουσα

Οι ξενώνες/ξενοδοχεία που βρίσκονται μέσα στην πόλη, είναι σε μικρή απόσταση από το κέντρο της Νάουσας και έτσι βρίσκεστε κοντά στα εμπορικά καταστήματα, τα σημεία διασκέδασης (καφετέριες, ταβέρνες κλπ) και τα μέσα μεταφοράς (χρήσιμο αν δεν έχετε μαζί σας Ι.Χ. αυτοκίνητο).

Εκτός των καταλυμάτων μέσα στη Νάουσα, μπορείτε να βρείτε δωμάτια και σε διάφορα άλλα σημεία, όπως στον Άγιο Νικόλαο (ή σε μικρή απόσταση από αυτόν), στην διαδρομή μεταξύ Νάουσας και σιδηροδρομικού σταθμού Νάουσας, στα 3-5 Πηγάδια (και σε κοντινές περιοχές: Μεταμόρφωση ή Ντραζίλοβο, Άγιος Παύλος ή Κουτσούφλιανη), στο χωριό Αρκοχώρι και ίσως και σε άλλα σημεία τα οποία τώρα δεν μπορώ να θυμηθώ.

Άγιος Νικόλαος Σπηλιά στη σχολή του Αριστοτέλη πίστες στα 3-5 Πηγάδια

Αν θέλετε να κλείσετε δωμάτιο σε κάποιο κατάλυμα της περιοχής, μπορείτε να δείτε τις τρέχουσες προσφoρές (για ένα διήμερο ή τριήμερο) κάνοντας κλικ εδώ.