Οδηγός επιχειρήσεων της Νάουσας : οδηγίες χρήσης και διαχείρισης


Στην ιστοσελίδα συμπεριλαμβάνεται η ενότητα του οδηγού επιχειρήσεων της Νάουσας και της γύρω από τη Νάουσα περιοχής. Μπορείτε να δείτε τον οδηγό επιχειρήσεων από την επιλογή "Επιχειρήσεις" στο πάνω μέρος της ιστοσελίδας.

UPDATE: Η ενότητα του οδηγού επιχειρήσεων έχει απενεργοποιηθεί

Προσθήκη επιχείρησης

Για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή την λειτουργία, θα πρέπει:

  • Να είστε εγγεγραμμένο μέλος (δωρεάν εγγραφή νέου μέλους)
  • Να βρίσκεστε σε σύνδεση (login), με τα στοιχεία του λογαριασμού μέλους που έχετε ενεργοποιήσει

Εφόσον, έχετε ολοκληρώσει τα παραπάνω βήματα, μπορείτε όποτε θέλετε να επισκεφτείτε την ενότητα "Επιχειρήσεις" και από την επιλογή "Δωρεάν καταχώρηση νέας επιχείρησης", να προσθέσετε την καταχώρησή σας. Μπορείτε να δημοσιεύσετε δωρεάν, όσες καταχωρήσεις θέλετε.

Η φόρμα δωρεάν καταχώρησης, περιλαμβάνει την επιλογή ενότητας (ανάλογα με το είδος της επιχείρησης), την προσθήκη τίτλου, διεύθυνσης και τηλεφώνων. Επίσης, προαιρετικά μπορείτε να προσθέσετε και μία φωτογραφία, η οποία πρέπει να έχει συγκεκριμένες προδιαγραφές (διαστάσεις, μέγεθος), προκειμένου να εμφανίζεται σωστά.

Διαχείριση καταχωρήσεων στο οδηγό επιχειρήσεων

Εφόσον έχετε προσθέσει έστω μία καταχώρηση στον οδηγό επιχειρήσεων, μπορείτε στην συνέχεια να την διαχειρίζεστε. Στις επιλογές μέλους, που αντικαθιστούν την φόρμα σύνδεσης (login) μόλις συνδεθείτε ως μέλος, θα εμφανιστεί η επιλογή "Καταχωρήσεις επιχειρήσεων".

Μέσω της επιλογής αυτής, θα σας εμφανιστεί λίστα με τις καταχωρήσεις που έχετε προσθέσει και οι επιλογές διαχείρισης της κάθε μίας: Συγκεκριμένα, οι επιλογές αυτές είναι:

  • Επεξεργασία: Αν θέλετε να αλλάξετε ή να διορθώσετε την καταχώρησή σας
  • Διαγραφή: Αν θέλετε να μην εμφανίζεται πλέον η καταχώρησή σας, ούτε στον οδηγό επιχειρήσεων, ούτε στην λίστα των καταχωρήσεων που μπορείτε να διαχειρίζεστε.

Αν έχετε απορίες ή συναντήσατε κάποιο πρόβλημα, μπορείτε να αφήσετε ένα σχόλιο εδώ ή να επικοινωνήσετε μαζί μου, για πιο αναλυτικές πληροφορίες.