Ανοιξιάτικο βίντεο από το άλσος του Αγίου Νικολάου

άλσος Αγίου Νικολάου

Το άλσος του Αγίου Νικολάου είναι όμορφο όλες τις εποχές του χρόνου, αλλά πιστεύω την άνοιξη είναι στα καλύτερα του. Ετοίμασα ένα βίντεο με εικόνες από το ανοιξιάτικο τοπίο στον Άγιο Νικόλα.


Η υποδοχή της Φλόγας των χειμερινών Ολυμπιακών αγώνων του 2014

πλατεία Καρατάσου


54 χρόνια συμπληρώνει φέτος το δημοτικό πάρκο της Νάουσας

δημοτικό πάρκο Νάουσας

Το δημοτικό πάρκο της Νάουσας συμπληρώνει 54 χρόνια από τη δημιουργία του και εξακολουθεί να αποτελεί έναν παράδεισο στο κέντρο της πόλης. Στο πέρασμα του χρόνου το πάρκο μας συνεχώς ανανεώνεται και εμπλουτίζεται με νέα πολυετή φυτά και νέα είδη ανθέων (που παράγονται από εμάς ή και εισάγονται από την Ολλανδία), αλλά και τεχνικά στοιχεία (πέργκολες, γεφυράκια, κ.ά.), με βάση τις αρχές σχεδιασμού και τις νέες τάσεις που επικρατούν στην Αρχιτεκτονική Τοπίου.


Φωτογραφίες από το Δάσος των Χριστουγέννων


Μια πόλη, μια γιορτή

Κάναμε σήμερα το μεσημέρι μια βόλτα στο κέντρο της πόλης και συναντήσαμε πολύ ψήσε-φάε και μπόλικη διασκέδαση όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες...


Ανοιξιάτικες φωτογραφίες από το πάρκο

Προχθές Σάββατο, πηγαίνοντας προς το γραφείο, πέρασα μέσα από το πάρκο και έβγαλα μερικές ανοιξιάτικες φωτογραφίες...

ανοιξιάτικη φωτογραφία


Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στην πλατεία της Νάουσας

Προχθές το βράδυ, φεύγοντας από το γραφείο, πέρασα από την πλατεία, όπου ο χριστουγεννιάτικος στολισμός σε συνδυασμό με την ομίχλη που επικρατούσε εκείνη την ώρα, δημιουργούσε μια όμορφη ατμόσφαιρα και έτσι... σκέφτηκα να βγάλω μερικές φωτογραφίες :-)

χριστουγεννιάτικος στολισμός


Βόλτα στο Σέλι, στις 26/07/2009

Αναζητώντας λίγη δροσιά, αυτή την Κυριακή αντί για το άλσος του Αγίου Νικολάου, ξεκινήσαμε για το ορεινό κάμπινγκ στη Γραμμένη (σε μεγαλύτερο υψόμετρο) αλλά τελικά καταλήξαμε στο Σέλι!


Άνοιξη 2009: Φωτογραφίες από το δημοτικό πάρκο της Νάουσας

Μετά την Κυριακάτικη βόλτα στον Άγιο Νικόλαο, κατεβήκαμε στη Νάουσα και περάσαμε μια βόλτα και από το δημοτικό πάρκο στο κέντρο της πόλης. Έχω λοιπόν και από εκεί μερικές ανοιξιάτικες φωτογραφίες.

Το δημοτικό πάρκο της Νάουσας


Ανοιξη 2009 : Φωτογραφίες από το άλσος του Αγίου Νικολάου

Την περασμένη Κυριακή (12/04/2009), ανεβήκαμε μια βόλτα στον Άγιο Νικόλαο και βρήκα την ευκαρία να τραβήξω μερικές "εποχιακές" φωτογραφίες από το ανοιξιάτικο τοπίο στο άλσος.

το ποτάμι του Αγίου Νικολάου