Η Γιορτή των Ευχών


Η «Γιορτή των Ξωτικών» από τους «Φίλους του καρναβαλιού»

γιορτή των ξωτικών


Η υποδοχή της Φλόγας των χειμερινών Ολυμπιακών αγώνων του 2014

πλατεία Καρατάσου


Υποδοχή της Φλόγας των χειμερινών Ολυμπιακών αγώνων του 2014

Σότσι


Συναυλία διαμαρτυρίας για το νοσοκομείο της Νάουσας

συναυλία


Συλλαλητήριο για το Νοσοκομείο της Νάουσας

συλλαλητήριο


Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Δήμου Νάουσας

Ευχάριστη και στο πνεύμα των γιορτινών ημερών ήταν η χριστουγεννιάτικη γιορτή, που διοργάνωσε με επιτυχία το πρωί της Παρασκευής (21/12) στην πλατεία Καρατάσου ο Δήμος Νάουσας και το Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης σε συνεργασία με τον Ιππικό Σύλλογο, τα Σχολεία, τους Παιδικούς Σταθμούς και το ΚΔΑΠ.

γιορτή Χριστουγέννων


Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Δήμου Νάουσας

Χριστουγεννιάτικη γιορτή διοργανώνει ο Δήμος Νάουσας την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου και ώρα 11.00 π.μ. στην Πλατεία Καρατάσου. Η καθιερωμένη εκδήλωση, η οποία είναι ανοικτή σε όλους τους πολίτες, είναι αφιερωμένη στα παιδιά.


Τσικνοπέμπτη στην πλατεία Καρατάσου

Αν και χθες (Τσικνοπέμπτη) νωρίς το απόγευμα υπήρξε ανακοίνωση για αναβολή των προγραμματισμένων εκδηλώσεων (επίσημη έναρξη εκδηλώσεων της αποκριάς) λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, τελικά μετά τις 20:00 μαζεύτηκε αρκετός κόσμος στην πλατεία...


Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στην πλατεία της Νάουσας

Προχθές το βράδυ, φεύγοντας από το γραφείο, πέρασα από την πλατεία, όπου ο χριστουγεννιάτικος στολισμός σε συνδυασμό με την ομίχλη που επικρατούσε εκείνη την ώρα, δημιουργούσε μια όμορφη ατμόσφαιρα και έτσι... σκέφτηκα να βγάλω μερικές φωτογραφίες :-)

χριστουγεννιάτικος στολισμός