Στον Άγιο Νικόλα με το ποδήλατο

άλσος Αγίου Νικολάου


Ο Άγιος Νικόλαος τον χειμώνα

γέφυρα στο ποτάμι


Φθινοπωρινά βίντεο από το άλσος του Αγίου Νικολάου

άλσος Αγίου Νικολάου


Ανοιξιάτικο βίντεο από το άλσος του Αγίου Νικολάου

άλσος Αγίου Νικολάου

Το άλσος του Αγίου Νικολάου είναι όμορφο όλες τις εποχές του χρόνου, αλλά πιστεύω την άνοιξη είναι στα καλύτερα του. Ετοίμασα ένα βίντεο με εικόνες από το ανοιξιάτικο τοπίο στον Άγιο Νικόλα.


Φθινοπωρινό βίντεο από το άλσος του Αγίου Νικολάου

γέφυρα


25η Πανελλήνια Συγκέντρωση Επαναπατρισθέντων Πολιτικών Προσφύγων

συγκέντρωση στο άλσος Αγίου Νικολάου


Η ομάδα «Νέοι Νάουσας» στο άλσος του Αγίου Νικολάου

Η ομάδα «Νέοι Νάουσας» σε συνεργασία με το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Νάουσας οργανώνουν έναν κύκλο δράσεων ευαισθητοποίησης για το περιβάλλον. Το ραντεβού σήμερα ήταν στο άλσος του Αγίου Νικολάου στις 12, για έναν περίπατο στα μονοπάτια του άλσους με την συνοδεία της κα. Λιάνας Στυλιανού.

Νέοι Νάουσας


Θεοφάνεια στο άλσος του Αγίου Νικολάου

Video από την τελετή αγιασμού των υδάτων στο άλσος του Αγίου Νικολάου με την κατάδυση του τιμίου σταυρού, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Βεροίας Ναούσης κ. Παντελεήμονα, στην οποία συμμετέχει και ο Ιππικός Σύλλογος Νάουσας.


Φωτογραφίες από το Δάσος των Χριστουγέννων


Εγκαίνια του «Δάσους των Χριστουγέννων» στις 08/12

Το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου και ώρα 5 το απόγευμα προγραμματίζεται η τελετή επίσημων εγκαινίων του «Δάσους των Χριστουγέννων» στο  πανέμορφο Άλσος του Αγίου Νικολάου στη Νάουσα.

Το μαγευτικό φυσικό σκηνικό του Άλσους εμπλουτίζεται και διαμορφώνεται με καλαίσθητες  γιορτινές εγκαταστάσεις, με στόχο  τα φετινά Χριστούγεννα να γίνει πόλος  έλξης ακόμη περισσότερων επισκεπτών, που θα θελήσουν να περιηγηθούν σε έναν διαφορετικό γιορτινό προορισμό, όπου η μεγαλειώδης φύση συναντά τις αγαπημένες συνήθειες και τις παραδόσεις των ημερών.