Δωρεάν μικρές αγγελίες : οδηγίες χρήσης και διαχείρισης


Όπως είναι γνωστό η ιστοσελίδα σας προσφέρει την δυνατότητα προσθήκης / δημοσίευσης μικρών αγγελιών, δωρεάν! Αυτό το κείμενο, θα σας κατατοπίσει σχετικά με το πως μπορείτε να καταχωρείτε τις αγγελίες σας και να τις διαχειρίζεστε.

UPDATE : Η ενότητα με τις αγγελίες έχει απενεργοποιηθεί!

Προσθήκη αγγελίας

Για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή την λειτουργία, θα πρέπει:

  • Να είστε εγγεγραμμένο μέλος (δωρεάν εγγραφή νέου μέλους)
  • Να βρίσκεστε σε σύνδεση (login), με τα στοιχεία του λογαριασμού μέλους που έχετε ενεργοποιήσει

Εφόσον, έχετε ολοκληρώσει τα παραπάνω βήματα, μπορείτε όποτε θέλετε να επισκεφτείτε την ενότητα "Αγγελίες" και από την επιλογή "Καταχώρηση νέας αγγελίας", να προσθέσετε την αγγελία σας. Μπορείτε να δημοσιεύσετε δωρεάν, όσες αγγελίες θέλετε.

Η φόρμα καταχώρησης των δωρεάν αγγελίων, περιλαμβάνει την επιλογή ενότητας (ανάλογα με το είδος της αγγελίας), την προσθήκη τίτλου στην αγγελία σας και την περιγραφή της αγγελίας με τα σχετικά στοιχεία επικοινωνίας.

Διαχείριση αγγελίας

Εφόσον έχετε προσθέσει έστω μία αγγελία, μπορείτε στην συνέχεια να την διαχειρίζεστε. Στις επιλογές μέλους, που αντικαθιστούν την φόρμα σύνδεσης (login) μόλις συνδεθείτε ως μέλος, θα εμφανιστεί η επιλογή "Οι αγγελίες μου".

Μέσω της επιλογής αυτής, θα σας εμφανιστεί λίστα με τις αγγελίες που έχετε προσθέσει και οι επιλογές διαχείρισης της κάθε μίας: Συγκεκριμένα, οι επιλογές αυτές είναι:

  • Επεξεργασία: Αν θέλετε να αλλάξετε ή να διορθώσετε την αγγελία σας
  • Απενεργοποίηση: Αν θέλετε να σταματήσει να εμφανίζεται η αγγελία σας στον κατάλογο των αγγελιών
  • Ενεργοποίηση: Αν θέλετε η αγγελία σας να εμφανιστεί και πάλι στον κατάλογο των αγγελιών
  • Διαγραφή: Αν θέλετε να μην εμφανίζεται πλέον η αγγελία σας ούτε στον κατάλογο των αγγελιών, ούτε στην λίστα των αγγελιών που μπορείτε να διαχειρίζεστε.

Άλλες χρήσιμες πληροφορίες

Οι αγγελίες, παραμένουν ενεργές στον κατάλογο αγγελιών για 15 ημέρες από την ημερομηνία της προσθήκης τους και στην συνέχεια απενεργοποιούντε αυτόματα. Αν θέλετε να τις ενεργοποιήσετε και πάλι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή "Ενεργοποίηση" (που είδαμε παραπάνω) και θα ενεργοποιηθεί και πάλι για 15 ημέρες.

Αν έχετε απορίες ή συνατήσατε κάποιο πρόβλημα, μπορείτε να αφήσετε ένα σχόλιο εδώ, για πιο αναλυτικές πληροφορίες.