Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Δήμου Νάουσας


Ευχάριστη και στο πνεύμα των γιορτινών ημερών ήταν η χριστουγεννιάτικη γιορτή, που διοργάνωσε με επιτυχία το πρωί της Παρασκευής (21/12) στην πλατεία Καρατάσου ο Δήμος Νάουσας και το Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης σε συνεργασία με τον Ιππικό Σύλλογο, τα Σχολεία, τους Παιδικούς Σταθμούς και το ΚΔΑΠ.

γιορτή Χριστουγέννων

Ο Αη Βασίλης μοίρασε συμβολικά δώρα στα παιδιά και προσφέρθηκαν λουκουμάδες, γλυκά, σοκολάτες και καραμέλες. Την έναρξη της γιορτής κήρυξε ο Δήμαρχος κ. Αναστάσιος Καραμπατζός, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων, ότι στη δύσκολη συγκυρία που βιώνει ο τόπος χρειάζεται η αλληλεγγύη και η ενότητα, ενώ εξήρε τη μεγάλη ανταπόκριση μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών στην πρωτοβουλία του Δήμου για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης με σκοπό τη στήριξη απόρων πολιτών και οικογενειών.

Τη διοργάνωση της γιορτής επιμελήθηκαν η Αντιδήμαρχος κ. Ευδοκία Ιτσκάρα και ο Πρόεδρος του Κέντρου Προστασίας και Αλληλεγγύης κ. Γιώργος Ηλίας και χορηγός της γιορτής ήταν η εταιρεία «ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ Α.Ε.-Αγίου Γεωργίου» που πρόσφερε δωρεάν αλεύρι.

Δήμος Νάουσας - ΔΤ 27/12/2012